Norton Owners Club Flanders Branch
Norton Owners Club Flanders Branch

Norton plannen voor 2018.

Op het einde van het jaar zijn we altijd benieuwd wat het volgende jaar zal brengen, en vooral dan:  wat is Norton van plan ? 

 

Voor wie het nog niet wist: volgend jaar gaat Norton in samenwerking met Motoroyale – een dochter van het Indische Kinetic – in Indië Nortons verkopen en uiteindelijk ook bouwen. Vooral de Commando zou hier hoge ogen moeten gooien. klik hier. 
 
 
Er zijn plannen voor een Scrambler 650 met een “halve V4” -motor die een vermogen zou leveren van 70 tot 100 pk. Dat zelfde blok zou in supercharged versie zelfs  maar liefst 175 pk aan moeten kunnen. Er zou later ook een supersport komen met 100 pk voor een gewicht van 140 Kg. klik
Ook in “The Voice” van jan/feb lees je alles over de Scrambler. Niet alleen over de plannen voor een nieuwe maar ook over de klassieke Norton Scramblers. Jan Kerkhof vertelt je er alles over het ontstaan en de verschillende modellen van dit motortype.  Foto’s
  
Wou je nog snel een V4 SS voor onder de Kerstboom ? Jammer, je bent te laat. Alle 200 stuks zijn al verkocht. Maar niet getreurd, de V4 SS is nog te “krijgen”.   V4 RR and V4 SS of in het Nederlands: V4 RR en V4 SS.
 

 

In “The Voice” van januari/februari vind je naar aanleiding van de Motorcycle Live Show te Birmingham (nov.2017) een uitvoerig verslag van het laatste Norton-nieuws.
Van onze verslaggever ter plaatse: Jan Wolfert.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tel://0032-470-822611